Tuesday, February 20, 2007

=) (=

For at vi alle skal ha nokke å le av må vi røske opp igjen i en litt gammel men dog, like morsom historie.


Historien begynte (etter det bildene forteller) slik. Camilla gliser, ikke så rart, hun gjør tross alt noe prestisje fullt for jentenes kamp i klasse 1d. Men hva har skjedd med Cato? Hmm..





Men akk, Nilsemann (aka Søøøta fra KRIKressursteam) kunne ikke la seg undertrykke av en jente, og _måtte_ ta igjen...













Tøffe jenter (les: Camilla) gir seg ikke så lett. Det er foreløbig ukjent hva denne jenten tenkte før, mens og etter hun slo til Nils. Dette slaget som kanskje var ment for å undertrykke (?) Nils (ja, det er undertrykkelse å bli slått av en jente) førte vertfall til at hun knakk noe greier inni hånden....
Ja, sånn kan det gå...

7 comments:

Kamelon said...

Stakkars Camilla........ho ofrar alt i kampen mot Nils og dei kverulerande gutane.....men det er bra! Nils skal få igjen!=)

Anonymous said...

Slik hevnlyst! det er syndefallets krangling so heng att...

Anonymous said...

Tidi!! hahaha... stakars Camilla, men d e bare en kjempe morsom historie... Stå på Camilla!! vi støtter deg!!;)

Camilla said...

HAHAHA! Useriøst!=p Neida, den hånden er bra igjen no=) Nils fikk jo ikke vondt en gang.. eller han bare ikke tørr å innrømme det..:P Var det verdt det??? Thats the question.

En dag misslykkes jeg ikke! Bare vent, Nils.=)

Anonymous said...

Jaja, den historien liker vi godt.. og den skal huskes på endel år vertfall. Og Camilla, eg fikk ikke vondt:) Ikke litt en gang, det smalt jo så heftig flott i den stakkars lille hånden din. Ellers er eg litt kritisk til endel av holdningene som presenteres av jentene her inne. En krigersk og hyklersk ånd herjer over disse individene. Er det rart Paulus forbød kvinenene å tale i forsamlingen?

Camilla said...

Hehe.. Nils, du Nils=)
Vi kvinner er flotte individer. Vi skal behandles med respekt og verdighet. Kvinner bestemmer! Lær deg dette og det vil gå deg vel i livet=)

Ånden som er i oss, er en kjærlig ånd;) Paulus er vel bare sjalu..

LeneJ said...

Nils, enten du vil innse det eller ei: uten oss kvinner hadde verden gått under!! Kem skulle ellers lagd mat til dokkar? *hihi*

Enig med deg Camilla!! Vi har en kjærlig Ånd vi óg!!