Tuesday, June 12, 2007

DownTown Rødland 9. - 10. Juni 07 i bilder

Så var årets heteste poolparty med klasse 1d på Rødland over, og vi sitter igjen med mange gode minner, bilder og drøssevis med knott/myggestikk. Med over 400 bilder på minnebrikken, har jeg silt ut de fleste og sitter igjen med noen mer eller mindre gjennomtenkt utvalgte bilder som skal få pryde forsiden på kalle-fans.

ADVARSEL: I og med at dette var et poolparty, og at det aldri er godt å si hva enkelte besøkende på denne siden syns er drøyt, er det herved advart om at noen av bildene kan inneholde mye naken hud ;D





















18 comments:

Kebab said...

Kjempe fine bilder =) Såg no ut som folk hadde det kjekt vertfall hehe.. vi får ta det igjen en gang ;)

Anonymous said...

Hanne, fantastiske bilder!!!!
O lykke, det var en digg tur, kan vi ikkje gjøre det til tradisjon?!:)
Hvis det går for aleksander selvfølgelig.

HanneK said...

Ja det e ikkje tvil om at dette var en fantastisk tur! Herlig!
Samme tid samme sted neste år hadde vært evi bra, då har vi nokke å glede oss til etter homecoming fra junaiten :P

HanneK said...

Ja det e ikkje tvil om at dette var en fantastisk tur! Herlig!
Samme tid samme sted neste år hadde vært evi bra, då har vi nokke å glede oss til etter homecoming fra junaiten :P

Marit said...

Eg tar det gjerne igjen i sommer en gang eg:p hehe..Det var jo knall!:) Meeeen regner med foreldrene dine ikkje e hipp på å gjøre dette så SINNSYKT ofte, så eg e med til neste år hvertfall! Men ka sier folk, e det noen som vet et sted vi kunne sovd i telt, eller en hytte eller noe i sommer? hadde vært kjempekos å gjort noe sånt med klassen før vi drar..! =)

Konge Aleksander! Takk for en utrolig koselig tur!

No nærmer det seg en uke til sommerferie, dokkar har vært noen utrolige folk å blitt kjent med! Det har gått knallfort, og man har det jo fort når man har det gøy:) Lenge leve denne bloggen!

Kebab said...

Seff kan vi lage dette til tradisjon.. =) Og vi kan nokk også ta det igjen i sommer på en dag farmor og de 100% sikkert ikkje kommer ut på hytten sin! hehe Men vi må gjøre ett eller annet med klassen før dokkar drar!

Anonymous said...

De får luska ut te Radøy ein tur=P

Anonymous said...

Radøy FTW!!








(Og alle andre steder vi kan dra:P)

Kamelon said...

Poolparty i Salhus! Det e mitt forslag:D
Ellers, fantastiske bilder Hanne, og takk for en konge "avslutning" Aleksander!

HanneK said...

Ja vi må finne på nokke i sommer! Noen snakket jo en gang om en vandring over vidden i sumarnatta. Det kunne jo vi gjort.. Eller party i Salhus e og en god idé ;) Eller no ant:P

Bra dokkar liker bildene, prøvde å begrense meg sånn at det e bare å legge inn bilder dokkar andre og :)
Ellers kan det ikkje sies takk for mange ganger til Aleksanderen for at han inviterte oss til Rødland! Ubeskrivelig kjekt, og et fantastisk år som har gått altfor fort, leit at det e over (for noen) no når vi har blitt så godt kjent, menmen.. that's life!

Kebab said...

Bare hyggelig folkens=) Men ja vandring over vidden eller party i Salhus.. koffor ikkje? Hadde jo blitt konge.. !

Anonymous said...

ja, dette vart sterke bildar, meiner bestemt at nokre av guttane burde tatt teip over brystvortane sine, på slik bildar!!!





:P

Adelheid said...

Dette var fantastisk kjekt;) håper vi kan gjere noko liknande att. Tusen takk Aleksander for et utruleg bra Poolparty!! Mange fine bilder her, nokon noko retusjert=p haha..

So takker eg resten av klassen for at alle er som dei er og gjere klassen til det D-klassen her!! hehe..vår klasse er kanskje BEST<3 det er so utrulig trist at den siste time nærmer seg <|3 håper vi kan finne på nokka i sommar da!!;D LOVE AND PEACE<3<3 bloggen må leve videre;D

Anonymous said...

UMORAL! dette sømer seg ikkje...=P

Anonymous said...

ja, dette va kjempe kjekt!!...noen ser like unormal ut på bilder som vanlig da men...*kremt..jaja...hehe.. e på en måte litt gla for at e ikkje overnatta når e ser alle myggstikka te folk=P...tihi.
d e skikkelig dumt at klassen splittes asså...jeje;)..

ja, vi må finne på nåkka i sumar...e kan sikkert ha grill-party i arna, viss noen e innterrensert..hehe..da kan jo hele klassen dra på togtur..hihi.visst dere ikkje havner på voss da...=P..

Ambessa said...

dristige bilder :P

Anonymous said...

Er det ingen som har fler bilder? Kjør på.

LeneJ said...

Kjempefine bilder!! Marte og maaange armer var stilig ;) og næmmen har ikkje klassens par klart å lure seg innpå bloggen og ;) <3